Lars Rasmussen

Op ]

Startside
Op
English
Kontakt
Biografi
Salg / Bestilling
Nyhedsbrev
Søg

© 2007  Lars Rasmussen

              

Rammen

Hvert enkelt billedes indramning tænkes med i hele tilblivelsesprocessen.  Rammen er ofte et overset element ved et billede, men rammen har nogle væsentlige funktioner. 

At zoome ind
Rammen har en zoomfunktion.  Billedets ramme viser ind mod selve billedet.  Rammen peger ind mod det væsentlige. Derfor må rammen ikke forstyrre, men være en del af helhedsoplevelsen. 

Ingenmandsland
Rammen befinder sig i en slags ingenmandsland, hvor der dannes grænser: grænse til væggen og grænse til billedet.  Selv om rammen 'blot' er i ingenmandsland, behøver rammen jo ikke at være kedelig.  Den skal ikke forstyrre, men understøtte billedet og danne en god ramme til en oftest ukendt væg. Dette ingenmandsland må godt være et sted, hvor der gror noget smukt.

Håndværkets ædelhed
Lars Rasmussen har igennem årene udviklet nogle faste principper omkring materialevalg, profiler, dimensioner og meget mere i samarbejde med en af landets ypperste rammespecialister Ove Olsen i Valby.  Lige såvel som maleriets håndværket skal være i orden, således er det også med rammen.  Rammen skal afspejle det ypperste håndværk inden for indramningens kunst.